Hoteli - Bijela, Crna Gora

Spisak hotela u Bijeli - (pošaljite nam vaše podatke, postavićemo ih ovde besplatno):

Hotel Delfin

Hotel Delfin je smiješten pored same plaže na površini od 10.000 m2 hotel raspolaže sa 112 savremeno uređenih soba i 8 apartmana.
Specijalno dizajniran namještaj, moderna kupatila, TV, klima sobama i apartmanima hotela daje novu dimenziju. Većina soba ima pogled na more. Prostrani i moderni restoran hotela raspolaže sa 400 mjesta, a uz njega je i banket sala sa 80 mjesta.

Kontakt: Telefon/fax: +382 (0) 31/ 683-400, 683-163

Hotel Delfin - Bijela

Hotel Regina

Ponuda hotela Regina su apartmani, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupatilom. Svi apartmani i sobe imaju klimu, frižider, TV, sef, mini bar, telefon, fen za kosu. Peškiri se mijenjaju svaki dan, a posteljina svaka 4 dana. Parking za goste hotela je obezbijeđen. U sklopu hotela je kafe-picerija, restoran i prodavnica suvenira. Postoji mogućnost pansionske ishrane.

Lokacija: Udaljenost do plaže 30m, do Herceg Novog 12km.

Kontakt: Mobile: +382 67278521 Tel: +382 (0)31 682 132

Hotel Regina

Vila Jadranska Straža

Vila Jadranska straža u Bijeloj locirana je na samoj obali mora u prelijepom ambijentu Boke Kotorske. Ovaj turistički kompleks posjeduje sopstvenu plažu, sportski teren i ostale prateće sadržaje koji ga svrstavaju u objekte visoke kategorije.

Svaka od ovih soba posjeduje kupatilo, mini frižider i televizor, a svaki apartman uz to ima i sopstvenu čajnu kuhinju i dnevni boravak, koji je više funkcionalan, pa može biti i dodatni spavaći prostor. U objektu je ukupno 8 dvokrevetnih soba, 2 velika apartmana i 1 studio apartman ili ukupno 26 ležajeva. Zgrada je opremljena najsavremenijim njemačkim fen-koil sistemom grijanja i hlađenja.

Kontakt: Telefon:  +382 31 671 408, Fax: +382 31 672 042

Vila Jadranska Straža

 

Partner stranice: Hoteli u Srbiji. A za posetioce iz Hrvatske: Hoteli u Hrvatskoj na croinfo.org.

Preporuka: Smeštaj u Vrnjačkoj Banji - Vila Lenka 2.

 

Partneri sajta

Crna Gora apartmani Petrovac na Moru Sutomore Sveti Stefan Igalo Becici Turisticki vodic Crne Gore Vrnjacka Banja Banja Vrdnik Zajecar Soko Banja Banja Koviljaca Apartmani Banja Vrujci Privatni smestaj u Vrnjackoj Banji Nekretnine.cc Zlatibor Smestaj Mionica EUTELNET webhosting i registracija domena
Partneri sajta: Kalendar | Sokobanja | Beocin | Sremska Mitrovica | Banja Vrujci | Linkovi | Muzicki instrumenti |