Apartmani - Bijela, Crna Gora

Apartmani i ostali privatni smještaj u Bijeli, Crna Gora

* Vlasnici apartmana: pošaljite nam vaše podatke za privatni smještaj ili apartmane, i postavićemo ih ovde besplatno.

Ilić Apartmani

Apartmani Ilić se nalaze 70 m od plaže, neposredno pored Hotela Delfin BIJELA. Apartmani su moderno opremljeni u novogradnji, idealni za odmor ili za boravak poslovnih ljudi tokom čitave godine. Svi apartmani imaju zasebnu terasu, kuhinju, klima uređaj, televizor, parking prostor.

Kontakt: Telefon::+38231683250, Mobilni: +382 69 085 769
Ulica Sloge br. 4 - 85343 Bijela

Ilić apartmani

Villa Azzurro

Villa Azzurro smještena je na samoj obali mora u autentičnom mediteranskom ambijentu sa sopsvtenim plažama i prelijepim pogledom na Bokokotorski zaliv. U luksuznim, klimatiozovanim sobama, opremljenim dirketnim telefonskim linijama, mini barovima i satelitskom televizijom, pruža se mogućnost nezaboravnog odmora i potpunog uživanja. U ponudi Ville Azzurro su osim prirodnih ljepota i vodeni sportovi – banana riding, jet skiing i vožnje gliserom, kao i kursevi jedrenja na dasci i skijanja na vodi. U kompleksu Ville Azzurro nalaze se i tereni za košarku, odbojku i mali fudbal, dok kompletni mozaik ponude upotpunjuje sopstveni rent-a-car i organizovani izleti sa profesionalnim turističkim vodičima. Ukratko – najbolji uslovi za savršen odmor.

Kontakt:

 

Villa Azzurro

VILA MIRELLI

Vila Mireli se nalazi svega 150 metara od mora. Raspolaže sa 39 kreveta. Vila ima svoj restoran i obezbedjen parking za goste. Sobe su opremljene sa klimom i TV.

Kontakt: Telefon:  +382 31 671 840, 85343 Bijela

 

Vila Mirelli

 

Partneri: Apartmani u Srbiji - apartmani.pro . Iz Hrvatske: Apartmani.croinfo.org.

Partneri sajta

Crna Gora apartmani Petrovac na Moru Sutomore Sveti Stefan Igalo Becici Turisticki vodic Crne Gore Vrnjacka Banja Banja Vrdnik Zajecar Soko Banja Banja Koviljaca Apartmani Banja Vrujci Privatni smestaj u Vrnjackoj Banji Nekretnine.cc Zlatibor Smestaj Mionica EUTELNET webhosting i registracija domena
Partneri sajta: Kalendar | Sokobanja | Beocin | Sremska Mitrovica | Banja Vrujci | Linkovi | Muzicki instrumenti |